web analytics
 

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na naš sajt. Ako nastavite da pretražujete i koristite ovaj sajt, saglasni ste da se pridržavate i obavezujete sledećim uslovima korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti definišu naš uzajamni odnos u vezi sa ovim sajtom. Ako se ne slažete sa bilo kojom stavkom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš sajt.

Termin ETOLS ili 'nas' ili 'mi' se odnosi na vlasnika sajta čije sedište je u Leskovcu, u Srbiji. Termin 'Vi' se odnosi na korisnika ili gledaoca našeg sajta.

Korišćenje ovog sajta podleže sledećim uslovima korišćenja:

- Sadržaj stranica ovog web sajta namenjen je sticanju opštih informacija i upotrebi. Isti je podložan promenama bez najave.

- Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. "cookie") za praćenje pregleda stranica. Ako dozvolite korišćenje kolačića, sledeći podaci mogu biti sačuvani u vezi sa Vašom posetom: broj poseta stranici, IP adresa i lokacija. Lične informacije neće se čuvati, osim ako nameravate da nas kontaktirate i dostavite nam Vaše podatke u cilju uzajamne koristi.

- Ni mi, ni bilo koja treća stranadaje ikakvu garanciju za tačnost, pravovremenost, performanse, potpunost ili podobnosti informacija i materijala koja se nalaze ili nude na ovom sajtu za bilo koju određenu namenu. Prihvatate da takve informacije i materijal sadrže netačnosti ili greške i mi izričito isključujemo odgovornost za bilo kakve netačnosti ili greške u meri dozvoljenoj zakonom.

- Vaše korišćenje bilo koje informacije ili materijala sa ovog web sajta je u potpunosti na sopstveni rizik, za koje mi ne možemo biti odgovorni. Na Vama je da se uverite da usluge ili informacije dostupne preko ovog sajta zadovoljavaju Vaše specifične zahteve.

- Ovaj sajt sadrži neki materijal koji je u vlasništvu ili licenciran sa naše strane. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, raspored, izgled i grafiku. Zabranjena je reprodukcija osim u slučaju naše izričite saglasnosti. Pored toga, sajt ima sadržaj koji nije u našem vlasništvu, već slobodno dostupan na internetu. Mi ne iskazujemo vlasništvo nad tim materijalom.

- Sve robne marke reprodukovane na ovom sajtu, koji nisu naše vlasništvo ili posedujemo licencu za iste, su navedene na sajtu.

- Neovlašćeno korišćenje ovog sajta može dovesti do zahteva za naknadu štete i / ili bude tretirano kao krivično delo.

- S vremena na vreme, ovaj sajt može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Ovi linkovi služe da obezbede dodatne informacije. To ne znači da mi podržavamo te sajtove niti snosimo odgovornost za sadržaj istih.

Vaše korišćenje ovog sajta i eventualnog spora koji može proisteći iz korišćenja istog podleže srpskim zakonima.

 

footer

Za najbolji prikaz sajta preporučujemo aktuelnu verziju Mozilla Firefox pretraživača Uslovi korišćenja